Davey Photography, Davey Baas
112

Auto in de kreukels bij botsing met oplegger

Aalsmeer - Een automobilist is dinsdagmiddag op de Aalsmeerderweg in Aalsmeer frontaal achterop een oplegger met een graafmachine gebotst.

Door de botsing raakt de auto zwaar beschadigd, maar ook de vrachtwagen kon niet verder, doordat de auto aan de oplegger vastgeklemd raakte bij de botsing. Een takelbedrijf moet de twee voertuigen loskrijgen.

De airbags van de auto deden hun werk, naar verluidt raakte er niemand gewond bij de aanrijding.

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.