Davey Photography, Davey Baas
112

Auto met aanhanger schaart op A9 bij Amstelveen

Amstelveen - Op Rijksweg A9 bij Amstelveen is zaterdagavond een auto met aanhanger geschaard. De aanhanger kwam los en belandde op de zijkant.

Bij het ongeval, ter hoogte van BMW-dealer Van Poelgeest, vielen geen gewonden. Het doorgaand verkeer liep door het ongeval wel vertraging op: twee rijstroken moesten worden afgesloten.

Het nieuwe wegdek van de A9 (tijdelijke bypass) raakte bij het ongeval beschadigd. Onduidelijk is waardoor de aanhanger schaarde en losraakte van de auto.

112 aanhanger geschaart a9 rijksweg dpdb 100623 amstelveen.jpg
Een professioneel bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de aanhanger van de snelweg weg te krijgen.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 13:54

Brug Ouderkerk zet teveel uit bij warmte: reparatie in avonden en nachten 22-26 juli

Amstelveen / Ouderkerk – Omdat het brugdek van Brug Ouderkerk bij warm weer te veel uitzet en dan klem komt te zitten bij het openen en sluiten, zal in de avonden en nachten van 22 tot 26 juli 2024 de ruimte tussen het brugdek en de stalen overgang aan het landhoofd (het rij-ijzer) worden vergroot.

Kunst & Cultuur gisteren 09:43

Achtste editie Jonas Ohlsson Summerschool in Museum Cobra

Amstelveen - Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli vindt de achtste editie van de Jonas Ohlsson Summerschool plaats in Museum Cobra. Samen met de veelzijdige kunstenaar Jonas Ohlssonkun je je creativiteit ontdekken en je artistieke vaardigheden ontwikkelen. 

Algemeen gisteren 08:59

D66 & VVD willen tempo met realisatie Park Zuid

Amstelveen - D66 en VVD willen dat er voldoende groen is in elke wijk en er ook voldoende ruimte is voor parken. Er worden momenteel verkenningen gedaan naar de mogelijkheden voor een nieuw park in Amstelveen Zuid. D66 en VDD willen dat de verkenning snel wordt afgerond zodat dat de start van de aanleg voor 2030 plaats kan vinden.

Amstelveen van voorheen 14 jul. 2024 20:46

Amstelveen van voorheen (411)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 411 een oude prentbriefkaart van de Amsterdamseweg met rechts de Annakerk.