Davey Photography, Rob Franken
112

Auto opengereten na aanrijding met vrachtwagen

Amstelveen - Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto aan de Graaf Aelbrechtlaan is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt.

De personenauto werd bij de aanrijding aan de zijkant opengereten, waarbij de auto onder meer een compleet portier verloor.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van De Surmontstraat. Vermoedelijk heeft de vrachtwagen bij het achteruitrijden de personenauto geraakt, zo melden omstanders, maar dat is nog niet bevestigd door de politie. De weg werd afgezet voor nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De inzittende van de personenauto is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Foto's: Davey Photography, Rob Franken


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.

Algemeen gisteren 09:16

Documentaire Gerlach 30 mei op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 30 mei uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV.