Inter Visual Studio, Kyrlian de Bot
112

Auto over de kop op de A9

Amstelveen - Op de A9 bij Amstelveen is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto over de kop geslagen na een botsing tegen een scheidingswand. Er waren geen andere automobilisten bij betrokken.

Een toegesnelde ambulance heeft de bestuurder behandeld. De automobilist is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Betonnen wand 

Het ongeluk gebeurde rond 00.30 uur op de bypass, die niet lang geleden in gebruik is genomen. Volgens NH Nieuws heeft de automobilist eerst de betonnen wand op de bypass geraakt, waarna de auto over de kop sloeg. Die wand staat naast de rechterrijstrook. De bypass heeft geen vluchtstroken.

auto over de kop a9.jpeg
Foto:  VLN Nieuws

Vanwege de hulpverlening waren twee van de drie rijstroken richting de A2 voor een uur afgesloten.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'

Sport gisteren 18:09

De Meerkamp kan buiten-wedstrijdbad eindelijk openstellen

Amstelveen - Het buitenwedstrijd van zwembad De Meerkamp gaat aanstaande donderdag 30 mei weer open. Vanaf 07.00 uur is men weer welkom voor banenzwemmen, nadat een hoge grondwaterstand een eerdere opening versperde.

Politiek gisteren 15:19

GLPvdA en VVD kruisen de degens in Europa Debat in P60 Amstelveen

Amstelveen - In het kader van de verkiezingen voor het Europees Parlement op 6 juni vindt er op zaterdag 1 juni 2024 een Europa Debat plaats in het Amstelveense poppodium P60 aan het Stadsplein: GL/PvdA en VVD kruisen de degens onder leiding van oud-Tweede Kamerlid Nilüfer Gündo─čan.