Davey Photography, Davey Baas
112

Auto slaat over de kop aan Groenelaan Amstelveen

Amstelveen - Aan de Groenelaan is woensdagmiddag een auto over de kop geslagen. 

Volgens omstanders zou de bestuurder vanaf de parkeerplaats van Ziekenhuis Amstelland dwars door een slagboom zijn gereden, om vervolgens aan de andere zijde van de weg - na ook nog een botsing met een boom -  ondersteboven in het plantsoen te belanden. De auto raakte zwaar beschadigd. 

auto_kop_groenelaan_dpdb_1.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

Ambulances en politie kwamen met grote spoed ter plaatse en hebben zich ontfermd over de bestuurder, die per ambulance is overgebracht naar een ziekenhuis.  Het is onbekend waardoor de bestuurder de macht over het stuur verloor. De weg rond het ongeval is afgezet. Omdat het een eenzijdig ongeval betreft zal de Verkeers Ongevallen Analyse niet ter plekke komen, wel doet de politie nader onderzoek.

112_auto_Kop_groenelaan_4_ole.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

slagboom_dpdb.jpg
Inspectie bij de uitrit van het ziekenhuis.


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 07:00

De stijlmeesters op missie

Aalsmeer - Al ruim zes jaar heeft Aalsmeer een herenmodezaak die zich, samen met klanten, leveranciers en partners, wil inzetten voor een stijlvollere wereld. De bekende stijlmeesters van Gentlemen’s Place, Peter Willemse en Christiaan Sijnen, werken al ruim een jaar met een nieuw winkelconcept.

Politiek gisteren 13:08

Opinie: 'Voor Amstelveense kinderen moet altijd plaats zijn op een Amstelveense (VO-)school'

Amstelveen - De VVD vindt dat er voor Amstelveense leerlingen die naar een Amstelveense school voor Voortgezet Onderwijs willen, geen wachtlijst mag zijn om toegelaten te worden. De partij vindt dat er voor kinderen die in Amstelveen wonen, altijd plaats moet zijn op een (VO-)school in Amstelveen, zo schrijft raadslid Elisa de Marco in een opiniestuk.

Wonen gisteren 11:21

Onterecht geen woning voor zorgpersoneel en onderwijzers in Amstelveen

Amstelveen - De gemeente Amstelveen heeft vorig jaar een fout gemaakt bij de Voorrangsregeling Beroepsgroepen. De bedoeling was dat zorgpersoneel en medewerkers in het primair onderwijs voorrang zouden krijgen bij de toewijzing van een sociale huurwoning. Dit is niet gebeurd.

Columns gisteren 07:00

Column Léoni Kok: Financiële rust in 2023

Amstelveen - Léoni Kok is Hypothecair Planner bij KOK Advies in Amstelveen. KOK Advies behoort volgens VVP tot de top 3 meest klantvriendelijke advieskantoren van Nederland. Léoni geeft via een periodieke column lezers van AmstelveenZ Magazine inzicht, tips en adviezen.

Algemeen 1 feb. 2023 12:53

Herontwikkeling Galjoen weer nadrukkelijk op de agenda

Amstelveen - De gemeente is in constructief gesprek met de eigenaar van de locatie Galjoen tussen Waardhuizen en de Nesserlaan over een nieuwe invulling van het gebied. Er wordt onderzoek gedaan naar de mogelijkheid voor een kleinschalige horecafunctie in combinatie met wonen. Zoals woon-werkateliers en bijvoorbeeld betaalbare woonruimte voor jonge starters en doorstromers op de woningmarkt.