Inter Visual Studio, Robby Hiel
112

Auto slaat over de kop bij botsing

Buitenveldert - Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Europaboulevard in Buitenveldert is vrijdagmiddag een auto over de kop geslagen. De auto kwam ondersteboven tot stilstand bij de oprit naar het aldaar gelegen Shell-tankstation. 

De bestuurder van de over de kop geslagen wagen raakte daarbij lichtgewond.

Het is nog onduidelijk wat de toedracht is van het ongeval, dat rond 13.00 uur plaatsvond ter hoogte van de kruising met de Van Nijenrodeweg. AT5 meldt dat de bestuurder van het andere voertuig voor verhoor is meegenomen door de politie. 

De politie doet nader onderzoek naar de oorzaak van de botsing en zette een deel van de weg af. De auto's moeten worden afgesleept.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:20

E-waste Race: schoolklassen zamelen zoveel mogelijk elektronisch afval in

Amstelveen - Zes basisschoolgroepen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee aan de E-waste Race. De deelnemende klassen gaan bijna vier weken lang zoveel mogelijk klein elektronisch afval of E-waste inzamelen zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. De organisatie E-waste Race verzorgt verschillende lessen voor de kinderen. 

Algemeen vandaag 11:49

AVA boos over schrappen tijdelijke voetgangersbrug over A9: ‘Onvoorstelbaar’

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) is boos en vindt het onbegrijpelijk dat de tijdelijke voetgangersbrug over Rijksweg A9, ter hoogte van het Bovenlandpad, uit de verbouwingsplannen is geschrapt omdat de brug niet zou passen. ‘Wij vinden het onvoorstelbaar,’ zegt AVA-fractievoorzitter Michel Becker.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:19

Amstelveen van voorheen (299)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 299 een oude foto uit 1979 van de bouw van het raadhuis aan de oever van De Poel.