Davey Photography, Pieter Schilt
112

Auto te water bij crash, buurt loopt uit

Aalsmeer - Aan de Hortensialaan in Aalsmeer is vrijdagavond een auto gecrasht en te water geraakt.

De auto ramde eerst een boom voordat de wagen diep in het water belandde. De bestuurder vluchtte na het ongeval, maar kon vrij snel worden getraceerd. In de zoektocht naar de bestuurder werd ook een politieheli ingezet die boven de wijk cirkelde.

In de duikvlucht van de auto zou ook een persoon bijna zijn aangereden. De hele buurt liep uit na het incident: de auto moet door een bergingsbedrijf uit de sloot worden gehaald. Ook werd een mobiel traumateam opgeroepen.

auto_te_water112_dops.jpg

Foto's: Davey Photography, Pieter Schilt


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie gisteren 07:30

Hermann Wesselink College: ‘Een school waar iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde’

Amstelveen - Internationalisering en aandacht voor kunst en cultuuronderwijs. Dat zijn de belangrijkste pijlers van het Hermann Wesselink College. Met een prachtig nieuw schoolgebouw met een theater, twee muzieklokalen en eigen oefenstudio’s is zij helemaal klaar voor de toekomst. Klaar voor alle leerlingen die zich willen ontwikkelen tot internationale wereldburgers.

Algemeen 27 jan. 2022 20:19

Vos rent door Amstelveense woonwijk [Video]

Amstelveen - Een bewoner van het Jan Goldschmedingplantsoen in de wijk Keizer Karelpark in Amstelveen keek vanmiddag raar op toen er opeens een vos door de straat huppelde.