Davey Photography, Davey Baas
112

Auto valt in slot en wil niet meer open: politie helpt kindje te bevrijden

Amstelveen - Een auto die in het slot valt en niet meer open te krijgen is terwijl je kindje er nog in zit. Het overkwam een moeder dinsdagochtend op een parkeerplaats bij Medisch Centrum Melkweg in Middenhoven. De politie moest redding bieden.

De vrouw alarmeerde snel de poltie, toen bleek dat de deuren van de auto niet meer open waren te krijgen. De politie slaagde er in eerste instantie ook niet in om de wagen, een Volkswagen Golf, open te krijgen en het kindje te bevrijden.

Daarop zette de politie zwaarder geschut in: een specialistische takelwagen van de politie werd met spoed opgeroepen en was snel ter plaatse.

Het opgetrommelde politieteam lukte het wel een deur te forceren, waarop het kindje veilig uit de auto kon worden gehaald, uiteraard tot grote blijdschap van de vrouw die het kindje weer in haar armen kon sluiten.


Meer nieuws

Gezondheid & welzijn gisteren 17:00

Gouden Koets voor Amstelveense ouderen

Amstelveen - Amstelveense ouderen kunnen vanaf vandaag gebruik maken van 'de Gouden Koets'; een uniek vervoersmiddel om ouderen uit hun isolement te halen en gratis vervoer aan te bieden naar Brentano-locaties voor activiteiten en uitjes.

Sport gisteren 08:00

Familie Gal over hun passie: Judo

Amstelveen - Jonathan Gal en zijn vrouw Nadia Oey zijn groot liefhebber van judo. Ook hun kinderen Charlie, Parker en Benjamin beoefenen deze sport. ‘Het is een sport waarin je leert stoeien, leert vallen en elkaar met respect behandelt. Je leert tegen een stootje kunnen, oefent in discipline en maakt een hoop lol met elkaar.’

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 20 sep. 2021 18:24

Bosorganisatie betreurt verwarring die is ontstaan - dat was niet de bedoeling

Amstelveen -  De organisatie van het Amsterdamse Bos betreurt de verwarring die is ontstaan over het particiaptietraject rond het nieuw te vormen (honden-)beleid in het Amsterdamse bos, naar aanleiding van een recent gegeven webinar Hond & Natuur. 'Dat was niet de bedoeling,' stelt de organisatie op haar website.

Verkeer & Vervoer 20 sep. 2021 15:33

Bestuurder Floor Gordon: 'Beneluxbaan weer groen karakter teruggeven'

Amstelveen – In het najaar wordt gestart met het inzaaien en beplanten van de grond langs de Beneluxbaan. In totaal komen langs de Beneluxbaan, waar veel groen verdween door de aanleg van de Amstelveenlijn 23.795 nieuwe heesters en 219 nieuwe bomen terug.