Davey Photography, Davey Baas
112

Auto vliegt uit de bocht en belandt ondersteboven in de sloot

Ouderkerk - Een personenwagen is zondagavond even na tien uur gecrasht aan de Middenweg in Ouderkerk aan de Amstel en ondersteboven in een sloot beland.

Hulpdiensten kregen rond tien over tien melding dat een auto te water was geraakt in Ouderkerk. Hulpdiensten snelden zich naar de locatie en troffen de wagen ondersteboven in een (ondiepe) sloot aan, behoorlijk wat meters van de weg.

112_auto_kop_ouderkerk3_2020_dpb.jpg

De bestuurder is door de ambulancedienst naar een ziekenhuis gebracht..  De politie was ter plaatse voor onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De wagen moet worden weggesleept door een bergingbedrijf.

112_auto_kop_ouderkerk2_2020_dpb.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:00

Nieuwe kinderburgemeester Elina aan de slag

Amstelveen - Met het omhangen van de keten en het uitspreken van de eed is Elina gisterenavond geïnstalleerd als vijfde kinderburgemeester van Amstelveen. 

Corona Amstelveen gisteren 13:58

Positieve coronatesten: Amstelveen grootste stijger in regio

Amstelveen - Van alle gemeenten in de regio Amsterdam-Amstelland was in Amstelveen afgelopen week veruit de grootste relatieve stijging van positieve GGD-coronatesten waar te nemen. 140 Amstelveners testten in week 38 positief, terwijl 1101 Amstelveners werden getest.  

112 gisteren 11:12

Canta en auto in botsing

Amstelveen - Aan de Camera Obscuralaan in de wijk Bankras zijn donderdagochtend een personenauto en een Canta op elkaar gebotst.