Davey Photography, Rob Franken
112

Auto vliegt uit de bocht tegen boom en brandt uit

Amstelveen - Een auto is vannacht aan Kringloop in de wijk Groenelaan uit de bocht gevlogen, tegen een boom gebotst en vervolgens uitgebrand. 

Het ongeval gebeurde rond 4 uur vannacht in een haakse bocht bij basisschool De Akker.

Hulpdiensten rukten met veel materieel uit, maar bij de auto werd niemand aangetroffen: van inzittende(n) was geen spoor te bekennen.

112_auto_brand_kringloop.jpg

De omgeving van het ongeval werd vannacht afgezet voor onderzoek. De uitgebrande wagen is weggesleept door een takelwagen van de politie en de zaak is in onderzoek.


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).