Autobedrijf Koolhaas: ouderwetse vakservice tegen schappelijke prijzen

Amstelveen - Het Amstelveense Autobedrijf Koolhaas bestaat deze zomer 12,5 jaar. Het universele autobedrijf dat circa twee jaar geleden verhuisde van bedrijventerrein Legmeer naar een ruime, prachtig verzorgde locatie op het nieuwe bedrijventerrein De Loeten (De Loetenweg 12-D) verzorgt onderhoud, reparatie en schadeherstel aan alle merken personen- en bestelauto’s. Het is niet alleen daarom een geliefd adres. Bij Koolhaas krijgt iedere klant ouderwetse en snelle topservice, of je nu voor een reparatie, een APK-keuring, een servicebeurt of bijvoorbeeld een bandenwissel komt.

De Amstelveense eigenaren Peter & Kitty Koolhaas voelen zich als een vis in het water sinds ze hun eigen nieuwe locatie hebben betrokken. Peter begon bijna 12,5 jaar geleden voor zichzelf, op de locatie van het toenmalige Autobedrijf Keijzer op bedrijventerrein Legmeer. Al snel groeide Autobedrijf Koolhaas uit tot een begrip in de regio. Uitstekende kwaliteit, goede service en eerlijke prijzen waren daar de ingrediënten voor.

Groot hart

Maar ook bouwde Koolhaas snel een goede naam op omdat Peter een zeer ervaren rot in het vak is en al zijn hele werkzame leven een groot hart heeft voor zijn werk én zijn klanten. Hij is begonnen als monteur en was vervolgens bij diverse automerken actief en heeft een groot netwerk in autoland. ‘Ik heb overal met veel plezier gewerkt. Of nu het nu bij Mercedes of Mazda was, ik ben altijd overal op goede voet weg gegaan. Het was destijds spannend en een grote stap om voor mezelf te beginnen, maar achteraf had ik het veel eerder moeten doen,’ zegt Peter.

Zo’n twee jaar geleden volgde opnieuw een grote stap: een eigen, nieuwe locatie aan de De Loetenweg 12-D. ‘Ook dat had ik eerder moeten doen,’ lacht Peter, die op de nieuwe locatie klanten nog beter van dienst kan zijn. ‘We hebben meer ruimte en meer hoogte. Daardoor kunnen ook eigenaren van bestelbussen en campers goed bij ons terecht.’

koolhaas inzetje.jpg

Kitty legt uit dat Autobedrijf Koolhaas is aangesloten bij de landelijke organisatie Autovakmeester. Dat is een merk onafhankelijk netwerk van BOVAG garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen. ‘Goede service en kwaliteit zijn daardoor gegarandeerd,’ zegt ze. ‘Zo kan je bij ons klantenkaarten en mobiliteitspassen aanschaffen. Meer informatie daarover is op onze website te vinden. En we hebben vier ruime hybride werkplekken, met WiFi. Klanten kunnen in alle rust werkend wachten tot hun auto klaar is, natuurlijk met een kopje koffie.’

Brink trekhaken & Dakkoffer online

Bovendien is Autobedrijf Koolhaas montagepunt voor Brink trekhaken en Dakkoffer online. Rond vakantieperiodes weten inwoners uit de regio Koolhaas goed te vinden om een trekhaak te laten monteren, of een dakkoffer te huren. En er is nog meer goed nieuws: vanwege het 12,5 jarig jubileum komt Autobedrijf Koolhaas nog voor de zomer met diverse kortingsacties: houd daarvoor de website autobedrijfkoolhaas.nl in de gaten!

Autobedrijf Koolhaas
De Loetenweg 12-D
1187 WB Amstelveen
020 345 64 27
info@autobedrijfkoolhaas.nl
www.autobedrijfkoolhaas.nl

Deze advertorial verscheen eerder in de april-editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 87.


Meer nieuws

Wonen vandaag 13:36

Inwoners en ondernemers kunnen meedenken over inrichting Nieuw Legmeer

Amstelveen - Het college van B en W van Amstelveen heeft 28 mei besloten het voorlopig ontwerp Stedenbouwkundig Plan vrij te geven voor participatie. Omwonenden van en eigenaren en ondernemers op Legmeer kunnen de komende tijd meedenken over de inrichting en functies voor de nieuwe woon-werkwijk Nieuw Legmeer.

Algemeen vandaag 13:19

Speel Hunted Amstelveen en probeer uit handen van politie te blijven

Amstelveen - Zaterdag 8 juni is Randwijck het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. 

Algemeen vandaag 11:39

Documentaire Gerlach 13 juni op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 13 juni uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. Aanvankelijk zou Gerlach op 30 mei op televisie te zien zijn, maar deze datum is nu verschoven.

Onderwijs & Educatie vandaag 09:45

Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.