Autokrakers slaan weer toe in Amstelveen Noord

Amstelveen - Autokrakers zijn nog altijd actief in met name Amstelveen Noord. Afgelopen nacht sloegen autokrakers toe in de Van der Ghiessenstraat.

Daar werd een BMW intern gestript nadat een raam was ingeslagen. Diverse dashboardonderdelen en het stuur van de wagen werden ontvreemd, met veel schade als gevolg.

Met name de wijken Elsrijk en Randwijck worden al jaren geteisterd door onderdelen-dieven, die het vooral hebben voorzien op de duurdere automerken, waaronder BMW, Audi en Mercedes.

Het vermoeden bestaat de dieven met verkenners werken, die in de nacht niet alleen geschikte auto's zoeken om te kraken, maar ook op de uitkijk staan als de kraak wordt gezet. De politie heeft al vaker opgeroepen bij verdachte situaties 112 te alarmeren.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.