Davey Photography, Davey Baas
112

Automobilist botst op geparkeerde auto's in Bovenkerk

Amstelveen - De bestuurder van een witte personenwagen is gisterenavond laat aan Salamander in Bovenkerk op een rijtje geparkeerde auto gebotst. Vier auto's liepen schade op. 

Door de harde botsing klapten de airbags van de witte wagen uit. De hulpdiensten werden met spoed gealarmeerd. . Naast de politie kwam ook een ambulance ter plaatse om betrokkenen te controleren. Voor zover bekend hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

112 bovenkerk auto geparkeerde auto botsing dpps.jpg

Het ongeval gebeurde even na 23.00 uur, door nog onbekende oorzaak. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de botsing.


Meer nieuws

Wonen vandaag 14:35

Deur weer op kier voor woningbouw Kronenburg; Amstelveen om tafel met minister

Amstelveen - De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Hugo de Jonge) heeft gemeente Amstelveen uitgenodigd om opnieuw om tafel te gaan om alsnog mogelijkheden voor de bouw van woningen in de wijk Kronenburg te bespreken. Amstelveen heeft de uitnodiging geaccepteerd. Beide partijen hopen dat de impasse die rond de grotendeels leegstaande en verouderde kantorenwijk - gelegen onder de aanvliegroute van Schiphol - is ontstaan kan worden doorbroken, maar de partijen liggen nog wel behoorlijk ver uiteen.

112 gisteren 19:44

Steekpartij aan Orion in Middenhoven

Amstelveen - Aan Orion in de wijk In Middenhoven in Amstelveen Zuid heeft maandagavond omstreek half 8 een steekpartij plaatsgevonden.  

Wonen gisteren 14:38

Scholen en zorginstellingen Amstelveen zien geen ruimte voor dienstwoningen op eigen terrein

Amstelveen - Zowel scholen als zorginstellingen in Amstelveen zien - door gebrek aan ruimte en financiële middelen - geen mogelijkheden om dienstwoningen voor personeel te realiseren op eigen terrein. De gemeenteraad had het College van B en W gevraagd die mogelijkheid te onderzoeken, omdat personeel moeilijk betaalbare huisvesting kan vinden en daardoor meer dan eens uit de gemeente vertrekt om elders dichtbij huis te kunnen werken.