Davey Photography, Davey Baas
112

Automobilist botst op lantaarnpaal aan Beneluxbaan

Amstelveen - Een automobilist is donderdagmiddag aan de Beneluxbaan ter hoogte van Onderuit van de weg geraakt en tegen een lantaarnpaal gebotst.

De bestuurder kwam met de schrik vrij en hoefde na controle door de ambulancedienst niet mee naar het ziekenhuis. De politie zette een weghelft van de Beneluxbaan af; de auto raakte flink beschadigd aan de voorzijde en moet worden afgesleept.

Het is onbekend waardoor de bestuurder met de auto van de weg raakte en of er andere verkeersdeelnemers waren betrokken.

 

Foto's Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.  

Horeca gisteren 19:13

Amstelveense horeca bijeen: op naar betere tijden

Amstelveen - Een tamelijk unieke bijeenkomst bij Grand Café All Sports aan de Van der Hooplaan maandagavond: tal van bekende Amstelveense horeca-uitbaters kwamen aan het einde van de dag bijeen voor een praatje en een borrel.