Davey Photography, Davey Baas
112

Automobilist in aanrijding met twee scooters aan Noorddammerlaan

Amstelveen - Aan de Noorddammerlaan in Bovenkerk heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en twee scooters.

Het ongeval vond rond kwart over 8 plaats ter hoogte van de afslag richting het bedrijventerrein Bovenkerk, bij het Shell-tankstation. De scooterrijders kwamen bij de botsing ten val en in ieder geval een van de opzittenden raakte gewond aan zijn been. Een ambulancedienst kwam ter plaatse om de betrokkenen na te kijken.

112 amstelveen ongeval scooters ato fietspad npprddammerlaan.jpg

Zowel de scooters als de auto raakten beschadigd. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie startte direct een onderzoek naar de toedracht van de botsing. 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 15:23

Wind speelt werkzaamheden A9 parten: brugdek Schipholbrug nog niet ingehesen

Amstelveen - In verband met de voorspelde windverwachting is zaterdagmiddag nog altijd niet gestart met het inhijsen van het nieuwe dek van de Schipholbrug in de A9 bij Schiphol. Dit betekent in elk geval dat de A9 ook zondag 16 juni de hele dag in beide richtingen dicht blijft.   

Sport gisteren 09:00

Siem de Jong openhartig over zijn voetbalcarrière en het EK

Amstelveen - Siem de Jong (35) behoeft eigenlijk geen introductie. De aanvallende middenvelder zette vorig jaar een punt achter zijn indrukwekkende voetbalcarrière die in het teken stond van titels, maar ook zeker van blessures. In het Oude Dorp in Amstelveen blikt hij terug op de afgelopen jaren en spreekt hij over zijn hoogtepunten, uitdagingen en natuurlijk het aankomende EK.