VLN Nieuws
112

Automobilist klapt op stellage van hoogtebegrenzer Bovenkerkerweg bij N201

Amstelveen - Een automobilist heeft in de nacht van zaterdag op zondag aan de Bovenkerkerkweg in Amstelveen een hoogtebengrenzer omver gereden. De bestuurder klapte tegen een paal van de stellage, die daarop volledig uit het lood kwam te staan.

De hoogtebegrenzer staat vlak bij de N201, op het deel van de Bovenkerkerweg dat door de polder tussen Amstelveen en Uithoorn loopt (parallel aan de Zijdelweg). De begrenzer waarschuwt verkeer dat het viaduct onder de N201 door, een maximale doorrijhoogte van 2,5 meter kent.

hoogtebegrenzer_bovenkerkerweg_uithoorn_vln.jpg
De zwaar beschadigde auto. Foto: VLN Nieuws

De automobilist reed door nog onduidelijke oorzaak vol tegen een paal van de stellage aan. De stellage raakte hevig ontzet en de auto raakte zwaar beschadigd door de klap. Omdat er sprake was van een gevaarlijke situatie moest de brandweer er aan te pas komen om die situatie veilig te stellen. De bestuurder van de auto zou ondanks de flinke klap niet gewond zijn geraakt.

De politie was ter plaatse voor nader onderzoek naar de toedracht van het nachtelijke ongeval.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:19

'Fakkel- en lichtjestocht door Amstelveen trekt 40 belangstellenden'

Amstelveen - Gisterenavond werd in Amstelveen voor de tweede keer een fakkel- en lichtjestocht gehouden door tegenstanders van het coronabeleid. Zo'n veertig deelnemers van de tocht wandelden volgens de initiatiefnemers door het centrum van Amstelveen 'ten behoeve van de vrijheid en verbinding van mensen die zich niet (langer) kunnen vinden in de in hun ogen buitenproportionele coronamaatregelen'.