Davey Photography, Davey Baas
112

Automobilist raakt van weg en botst frontaal tegen boom op N521

Amstelveen - Aan de Bovenkerkerweg in Amstelveen (provinciale weg N521 tussen Uithoorn en Amstelveen) is zaterdagmorgen een automobilist van de weg geraakt en frontaal tegen een boom gebotst.

Het ongeval vond even voor half twaalf plaats ter hoogte van kaasboerderij Clara Maria. Het is onduidelijk waardoor de bestuurder van de weg raakte.

112_amstelveen_ongeval_bovenkerkerweg_dpdb_031222.jpg

De politie zette de plek van het ongeval tijdelijk af; ook een ambulance werd opgeroepen. De bestuurder lijkt er zonder ernstige verwondingen te zijn afgekomen, maar ambulancepersoneel kwam ter plaatse voor een medische controle.

112_amstelveen_ongeval_bovenkerkerweg_dpdb_2_031222.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

De schade aan de wagen is fors; de auto moet worden weggesleept door een bergingsbedrijf.


Meer nieuws

112 vandaag 19:34

Scooter en fiets in botsing op fietspad Bovenkerkerweg

Amstelveen - De bestuurders van een scooter en een fiets zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad van de Bovenkerkerweg ter hoogte van de Burgemeester Wiegelweg (Westwijk).

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.