Davey Photography, Davey Baas
112

Automobilist rijdt door na aanrijding met fietser op rotonde

Amstelveen - Op de rotonde Sportlaan/Van der Hooplaan in Amstelveen Zuid is zaterdagavond een fietser ten val gekomen bij een aanrijding met een auto. De automobilist ging er direct na het ongeval vandoor.

Een buschauffeur die het ongeval zag gebeuren stopte direct en wachtte totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. De fietser was flink geschrokken, maar de komst van een ambulance bleek uiteindelijk niet nodig. 

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en is een onderzoek gestart naar de gevluchte automobilist, die ervandoor ging in de richting van Bovenkerk. Diverse getuigen zijn gehoord en vermoedelijk kunnen in het onderzoek ook camerabeelden uit de bus worden ingezet.


Meer nieuws

Politiek gisteren 10:49

Politiek Plein Amstelveen: op naar de gemeenteraadsverkiezingen (1)

Amstelveen – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 worden lokale media in toenemende mate bestookt met politieke persberichten.  Om een beetje overzicht te creëren verzamelt AmstelveenZ in de rubriek Politiek Plein Amstelveen vanaf december 2021 wekelijks de diverse (pers-)berichten die de partijen in Amstelveen hebben uitgegeven in één verzamelbericht.

Onderwijs & Educatie gisteren 09:00

Noor & Amaya in de Kinderrijk Kinderraad

Amstelveen - Op 20 november is de jaarlijkse Internationale Dag van de Rechten van het Kind. KinderRijk vindt het belangrijk om kinderen de ruimte te geven hun stem te laten horen. De organisatie wil weten wat er in de kinderen omgaat en luistert naar wat hen bezighoudt. Om die reden is vorig jaar de KinderRijk KinderRaad opgericht. Het woord is aan leden Noor en Amaya.