Davey Photography, Davey Baas
112

Automobilist slaat op de vlucht, maar kan politie niet afschudden

Amstelveen - De Amstelveense politie heeft vrijdagavond een op de vlucht geslagen automobilist aangehouden na een achtervolging. 

De automobilist wilde aan de politie ontkomen, maar zijn stuurmanskunsten waren te beperkt: hij botste tijdens de achtervolging tegen een geparkeerde auto aan de Hoeksewaard en ging er vervolgens rennend vandoor.

De man probeerde zich vervolgens te verstoppen in een tuin, maar agenten hadden hem al snel achterhaald. Na zijn arrestatie heeft de politie nog de omgeving afgezocht, omdat het vermoeden bestaat dat hij iets heeft weggegooid, maar de politie heeft niks aangetroffen.

De auto, een grijze Seat, is in beslag genomen en weggetakeld door de politie. Het is nog onbekend waarom de automobilist aan de politie wilde ontkomen.

112_achtervolging_dpdb_hoeksewaard.jpg

Foto: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.