112

Automobilist uit koers aan Legmeerdijk

Amstelveen / Aalsmeer - De bestuurder van een Audi-personenwagen is vrijdagavond van de weg geraakt aan de Legmeerdijk (N231).

De wagen kwam tegen een hek van een woning tot stilstand. In de vlucht werd een compleet verkeersbord meegenomen, waardoor de auto flink beschadigd raakte.

Het ongeval gebeurde vlakbij de rotonde van de Legmeerdijk met de Japanlaan. 

Volgens omstanders scheelde het niet veel of de wagen was door de heg in de tuin van de woning beland. De bestuurder is door de politie meegenomen naar het bureau, voor zover bekend vielen er geen gewonden. 

De auto is weggehaald door een sleepbedrijf.

De wagen kwam tot stilstand tegen de omheining van een woning aan de Legmeerdijk.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.