VLN Nieuws, Laurens Niezen
112

Automobiliste crasht in parkeergarage Aalsmeer

Aalsmeer - Een automobiliste is dinsdagmiddag omstreeks 14.00 gewond geraakt in een parkeergarage in Aalsmeer, nadat ze door nog onbekende oorzaak met haar auto achteruit de garage in was gereden.

Het ongeval vond plaats bij een parkeergarage van een appartementcomplex in de omgeving van het Drie Kolommenplein / Raadhuisplein in het centrum van het bloemendorp.

Laurens-Niezen-Oudere-mevrouw-gewond-na-ongeluk-met-rolluik-garage-in-Aalsmeer-03.jpg
VLN Nieuws, Laurens Niezen

De hulpdiensten rukten met flink wat materieel uit naar de locatie. Het rolluik van de garage raakte ontzet en de auto kwam achterin de garage tot stilstand tegen een andere auto.

Laurens-Niezen-Oudere-mevrouw-gewond-na-ongeluk-met-rolluik-garage-in-Aalsmeer-10.jpg

Brandweerlieden hebben de bestuurster uit de auto moeten bevrijden. De toedracht van het ongeluk is nog onbekend. Een omstander meldde dat de vrouw van oudere leeftijd was en nog aanspreekbaar was.

Fotograaf: VLN Nieuws, Laurens Niezen


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:17

Pluktuin Zorgvlied geopend

Amstelveen - Afgelopen week is op gedenkpark Zorgvlied een bijzondere tuin geopend: een natuurlijke bloemenpluktuin. Burgemeester Tjapko Poppens was hierbij aanwezig. Naasten die op Zorgvlied een graf van dierbare bezoeken, kunnen in de pluktuin een paar bloemen plukken en bij het graf neerleggen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 12:20

Bloesempark Amsterdamse bos in bloei

Amstelveen - De bloeiperiode van het Bloesempark in het Amsterdamse bos is officieel aangebroken.