EvL, Rob Franken
112

Automobiliste raakt te water

Ouder-Amstel - Aan de Ronde Hoep Oost is woensdagmiddag een automobiliste met haar voertuig van de weg geraakt en in het water beland. 

Voorbijgangers alarmeerden snel de hulpdiensten en wisten de bestuurster veilig op het droge te helpen.

De toegesnelde ambulancedienst heeft zich vervolgens over het slachtoffer ontfermd. Uit voorzorg was ook een traumahelikopter opgeroepen, die op een naastgelegen perceel landde, maar de inzet van een trauma-arts bleek niet nodig. De vrouw heeft naar verluidt geen ernstige verwondingen opgelopen.

112_ronde_hoep_evel_rf_260122_auto_te_water.jpg

Ook de brandweer was ter plaatse met een waterongevallenvoertuig en duikers. De auto moest uit het water worden getakeld. Het is onduidelijk waardoor de bestuurster met haar auto in het water belandde; de polite was ter plaatse voor nader onderzoek naar de toedracht.

auto_water_112_rf_amstelveen_260122.jpg
Foto's: EvL, Rob Franken


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:20

E-waste Race: schoolklassen zamelen zoveel mogelijk elektronisch afval in

Amstelveen - Zes basisschoolgroepen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee aan de E-waste Race. De deelnemende klassen gaan bijna vier weken lang zoveel mogelijk klein elektronisch afval of E-waste inzamelen zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. De organisatie E-waste Race verzorgt verschillende lessen voor de kinderen. 

Algemeen vandaag 11:49

AVA boos over schrappen tijdelijke voetgangersbrug over A9: ‘Onvoorstelbaar’

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) is boos en vindt het onbegrijpelijk dat de tijdelijke voetgangersbrug over Rijksweg A9, ter hoogte van het Bovenlandpad, uit de verbouwingsplannen is geschrapt omdat de brug niet zou passen. ‘Wij vinden het onvoorstelbaar,’ zegt AVA-fractievoorzitter Michel Becker.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:19

Amstelveen van voorheen (299)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 299 een oude foto uit 1979 van de bouw van het raadhuis aan de oever van De Poel.