VLN Nieuws, Laurens Niezen
112

Auto's in botsing op beruchte kruising N201/N231

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de N201 met de N231 (Legmeerdijk) heeft dinsdagavond een aanrijding plaatsgevonden. Twee auto's kwamen met elkaar in botsing gekomen met flinke schade tot gevolg.

Op de betreffende kruising hebben in het verleden vaker ongelukken plaatsgevonden. Sinds bij de kruising flitspalen voor rood licht zijn geplaatst vanwege het grote aantal ongelukken lijkt het wel beter te gaan, maar nog steeds gaat het af en toe mis.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht.

Bij het ongeval raakte niemand ernstig gewond; airbags deden hun werk. In een van de auto's zat wel een kindje; agenten gaven het kind een knuffelbeertje (traumabeertje) om van de schrik te bekomen.  

vln_nieuws_aanrijding_legmeerdijk_n201 22112022.jpg
De wagens raakten dermate beschadigd dat zij moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Fotograaf: VLN Nieuws - Laurens Niezen


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:16

Amstelveen van voorheen (327)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 327 een oude foto van de Stationsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 26 nov. 2022 12:26

Wethouders ’s avonds de straat op in Middenhoven: ‘Diffuus beeld’

Amstelveen - Vanwege de aanhoudende overlastmeldingen in Middenhoven hebben wethouders Marijn van Ballegooijen en Herbert Raat samen met raadslid Yaron van Koningsveld en diverse handhavers vrijdagavond een bezoek gebracht aan de wijk. Ze spraken met diverse jongeren, bewoners en ondernemers. Raat sprak na afloop van een nogal diffuus wijkbeeld, maar tegelijkertijd van een zeer nuttige avond.

Algemeen 26 nov. 2022 09:56

Opgelet: veelgebruikte A9-afrit 4 (Amstelveen/Ouderkerk) gaat aantal dagen en nachten dicht

Amstelveen - In verband met werkzaamheden aan Rijksweg A9 zal afrit 4 (S109) richting Amstelveen/Ouderkerk volgende week enkele dagen en nachten worden afgesloten. Het gaat alleen om de afrit aan de kant van het KPMG-gebouw, voor verkeer dat komt uit de richting van Schiphol. Afrit 4 aan de andere zijde van de snelweg blijft wel open.