VLN Nieuws, Laurens Niezen
112

Auto's in botsing op beruchte kruising N201/N231

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de N201 met de N231 (Legmeerdijk) heeft dinsdagavond een aanrijding plaatsgevonden. Twee auto's kwamen met elkaar in botsing gekomen met flinke schade tot gevolg.

Op de betreffende kruising hebben in het verleden vaker ongelukken plaatsgevonden. Sinds bij de kruising flitspalen voor rood licht zijn geplaatst vanwege het grote aantal ongelukken lijkt het wel beter te gaan, maar nog steeds gaat het af en toe mis.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht.

Bij het ongeval raakte niemand ernstig gewond; airbags deden hun werk. In een van de auto's zat wel een kindje; agenten gaven het kind een knuffelbeertje (traumabeertje) om van de schrik te bekomen.  

vln_nieuws_aanrijding_legmeerdijk_n201 22112022.jpg
De wagens raakten dermate beschadigd dat zij moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Fotograaf: VLN Nieuws - Laurens Niezen


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 09:23

Tram 25 valt midden op kruispunt stil

Amstelveen - Tram 25 is zondagochtend in Middenhoven op een ongelukkige plek stilgevallen, namelijk midden op het kruispunt Dr. Willem Dreesweg/Melkweg. Daardoor raakte het kruispunt volledig geblokkeerd voor al het verkeer. Nadat de tram weer in beweging was gekomen, werd de 25 vervolgens gestremd door een defecte bovenleiding.

Horeca gisteren 15:01

Proost! Café Thijs tien jaar in Oude Dorp

Amstelveen - Café Thijs in de Dorpsstraat in het Oude Dorp heeft gisterenavond het 10-jarig bestaan gevierd. Het café is in het afgelopen decennium uitgegroeid tot een vaste waarde in het Amstelveense horecalandschap en een meer dan gezellige ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is.