Avond voor avontuurlijke mountainbikers bij BINK

Avond voor avontuurlijke mountainbikers bij BINK Foto: TransAtlas/Bink Fietsen

AMSTELVEEN - Bink Fietsen en TransAtlas houden op 27 februari vanaf 20.00 uur een speciale info-avond voor avontuurlijke mountainbikers in het Bink-filiaal aan de Amsterdamseweg 162. Het onderwerp: mountainbikereizen in Marokko.


- Lees verder onder deze advertentie -

TransAtlas Bike is in Nederland dé specialist voor mountainbikereizen in het zuiden van Marokko met als uitvalsbasis voor de reizen het sprookjesachtige Marrakesh. Van daar uit vertrekt een aantal mountainbikereizen met verschillende karakters. Zo is er een technische reis die trails rijdt in de Hoge Atlas, maar er zijn ook lange ritten naar en door het zuiden van Marokko. 

Heike van der Woerd

Heike van der Woerd (44) uit Amstelveen komt al meer dan 15 jaar in Marokko en is er de afgelopen 3 jaar regelmatig geweest als gids. Nu is hij net weer terug van een verkenning van een nieuwe mountainbike fietsreis. Deze route leidt via de Hoge en de Zuidelijke Atlas naar het hart van de woestijn, ver voorbij Zagora! Deze reis volgt bijna alleen maar onverharde wegen. 

Ervaren

In een bevlogen lezing van drie kwartier neemt Heike je mee op deze trip. We maken mee hoe een typische fietsdag er uit ziet. Hoe het contact met de lokale Berber,- en Nomadenbevolking verloopt, we slapen met hem onder de Afrikaanse sterrenhemel, voelen de zadelpijn mee en ervaren hoe het is om na 7 pittige etappes in de zandduinen aan te komen. Uiteraard is de lezing zo interactief als eenieder maar wil, en er is uitgebreid ruimte tot vragen stellen en napraten. 

Alle niveau's

TransAtlas Bike organiseert al meer dan 20 jaar mountainbikereizen naar Marokko. Jongere bestemmingen zijn Portugal, Griekenland, Roemenië en Oeganda maar de reizen naar Marokko vormen het hart van de organisatie. Ze zijn er van instapniveau tot reizen voor gevorderden.  Meer weten of gewoon zin in een gezellige avond? Meld je aan voor de informatieavond (dinsdag 27 februari om 20.00 uur) vian info@binkfietsen.nl. Bekijk info over het event ook op Facebook.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties