Winter Village Amstelveen (BS)

Avondschaatsen op Stadsplein: Winter Village is van start

Amstelveen - Op het Stadsplein in Amstelveen kan sinds vandaag geschaatst worden. Er wordt al gretig gebruik gemaakt van de schaatsbaan van Winter Village 2022.

Winter Village staat vijf weken op het Stadsplein (t/m 8 januari 2023) en de schaatsbaan is dagelijks tot 21.00 uur geopend (ma-di-do-vr vanaf 15.00 uur en wo-za-zo vanaf 12.00 uur). Er zijn dagelijks diverse activiteiten (ook in de avond). Kinderen kunnen onder andere hun lol op tijdens discoschaatsen op vrijdagavonden. Ook is er een curling competitie.

Meer informatie is te vinden via www.wintervillageamstelveen.nl


Meer nieuws

112 vandaag 19:34

Scooter en fiets in botsing op fietspad Bovenkerkerweg

Amstelveen - De bestuurders van een scooter en een fiets zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad van de Bovenkerkerweg ter hoogte van de Burgemeester Wiegelweg (Westwijk).

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.