Mevrouw Liping Lin (directeur VCHO), de heer Hans van Willenswaard (Zonnehuisgroep) en de heer Bin Yu (voorzitter VCHO)

Aziatische horeca-organisatie schenkt 2.000 mondkapjes aan Zonnehuisgroep

Amstelveen – De Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) heeft recent 2.000 beschermende mondmaskers overhandigd aan Zonnehuisgroep Amstelland in Amstelveen.

Hans van Willenswaard, manager behandelcentrum van de Zonnehuisgroep,  nam de mondkapjes dankbaar in ontvangtst van VCHO-voorzitter Bin Yu. Uiteraard gebeurde dit buiten het verzorgingshuis en op gepaste anderhalve meter afstand, zoals het RIVM voorschrijft.

Van Willenswaard gaf aan erg blij te zijn met de gift, waarmee zowel  personeel als bewoners beter kunnen worden beschermd tegen het coronavirus.

VCHO
VCHO is de grootste brancheorganisatie voor de Aziatische horeca en komt met dit initiatief door de berichtgeving dat de verzorgingshuizen een groot tekort hebben aan beschermingsmaterialen zoals mondkapjes, zo meldt VCHO op 15 april in een persbericht.

Vorige week heeft VCHO een partij mondkapjes uit China ontvangen en heeft naar aanleiding daarvan meerdere verzorgingshuizen in Amstelveen en omgeving benaderd en gratis mondkapjes aangeboden. De heer Yu: ‘Wij hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de Nederlandse maatschappij.’


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten gisteren 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.