KNLTB

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

De zogeheten Futures hebben een totaal prijzengeld van maar liefst $40.000. Nog belangrijker voor de spelers en speelsters is dat zij veel punten voor de wereldranglijst kunnen halen. De Futures bieden de grootste talenten van de wereld een mooie mogelijkheid hierop stappen te maken. 

Ook de beste jeugd van Nederland doet mee. Alle continenten zijn weer vertegenwoordigd met deelnemers tot een plaats van 250 van de wereld. 

De organisatie is in handen van de KNLTB en het NTC is gastheer.

Frans Poel, manager van NTC Amstelveen: 'de Futures zijn van groot belang voor de beste Nederlandse talenten. Door het verkrijgen van wildcards voor het hoofdtoernooi krijgen zij al punten om op de wereldranglijst te komen. Maar dat verdienen ze ook. Wij zien ze bij ons dagelijks heel hard trainen en hebben er alles voor over te slagen als tennisprof. Het is heel bijzonder deze toernooien op ons park te kunnen organiseren. Wij kijken er met z’n allen erg naar uit.'

De toegang is de gehele week gratis. Doordeweeks zijn er wedstrijden die na 18.30 uur starten.

Meer info over schema’s en speeltijden: 

https://www.ntcdekegelamstelveen.nl/evenementen

https://toptennis.tennis.nl/evenementen

ntc futures 2024.jpeg


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.