The WineKitchen at Home/Vlaamsch Broodhuys

Bakker (Vlaamsch Broodhuys) keert terug bij WineKitchen at Home in Oude Dorp

Amstelveen – Traiteur- en delicatessenwinkel The WineKitchen at Home aan de Stationsstraat 16 in het Oude Dorp start vrijdag 12 juni weer met de verkoop van brood van het Vlaamsch Broodhuys.

In eerste instantie start de verkoop van de bakkersproducten op vrijdag, zaterdag en zondag. Op zondagochtend start de verkoop (en afhaal) van brood al om 09.00 uur, als extra service. Op vrijdag en zaterdag kan men vanaf 10.00 uur in de winkel terecht.

Kassiekers van Vlaamsch Broodhuys

Bij The WineKitchen at Home zijn dan weer de overheerlijke klassiekers van het Vlaamsch Broodhuys te verkrijgen, zoals Christophe Pavé, diverse soorten Grand Mere en spelt. Het brood kan bovendien vooraf worden besteld en gereserveerd op genoemde dagen.

Bij The WineKitchen at Home worden diverse delicatessen verkocht, onder andere producten die ook worden gebruikt in het restaurant The WineKitchen at Sea, even verderop aan de Ouderkerkerlaan. Het Vlaamsch Broodhuys verzorgt al jaren brood met hoogwaardige ingrediënten en culinaire bezieling. Het zuurdesembrood is uniek in zijn soort.

Meer nieuws: ontbijtservice restaurant The WineKitchen at Sea

Restaurant The WineKitchen at Sea aan de Ouderkerkerlaan start vanaf volgende week op vrijdag, zaterdag en zondag ook met het serveren van ontbijt tussen 10.00 en 12.00 uur: de keuken van The WinkeKitchen verzorgt dan culinaire ontbijtjes in combinatie met producten van het Vlaamsch Broodhuys.

Informatie bestellen - reserveren - afhalen

Brood reserveren bij The WineKitchen at Home (voor vrijdag, zaterdag en zondag) kan telefonisch via 020 822 57 72. Een ontbijt boeken bij restaurant The WineKitchen at Sea kan via 020 345 13 27

Meer informatie per e-mail: info@thewinekitchen.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (43)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 43e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van Schouwburg Amstelveen.

Wonen gisteren 13:45

Amstelveen & Eigen Haard: Geen groei sociale woningvoorraad, wel meer aanbod in middensegment

Amstelveen – Uit nieuwe afspraken die gemeente Amstelveen heeft gemaakt voor de periode 20201-2024 met woningcorporatie Eigen Haard blijkt onder andere dat de sociale voorraad aan huurwoningen van Eigen Haard de komende jaren niet verder zal groeien, maar gelijk blijft. Anderzijds wordt wel ingezet op een toename van het huuraanbod in het middensegment.

Politiek 5 mrt. 2021 21:00

Amstelveen by night (42)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 42e dag dat de avondklok geldt, een foto van Molen De Dikkert op de hoek Molenweg/Amsterdamseweg.

Algemeen 5 mrt. 2021 15:54

Amstelveen & KPN sluiten deal: 35.000 huishoudens aan glasvezel

Amstelveen - Zo’n 35.000 huishoudens in Amstelveen krijgen de komende jaren een glasvezelaansluiting voor sneller internet. Wethouder Rob Ellermeijer en Willem Offerhaus van KPN ondertekenden daartoe vrijdag 5 maart 2021 een overeenkomst. 

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 5 mrt. 2021 15:40

Steeds meer kleur in Amstelveense bermen en gazons

Amstelveen - In diverse Amstelveense bermen en gazons komen de kleurrijke bloemen weer op nu het voorjaar dichterbij komt. Op diverse plaatsen in Amstelveen, zoals aan de Groen van Prinstererlaan en de Burgemeester Haspelslaan, zijn al volop bloemen te zien.