Bang & Olufsen Hegeman: een bijzondere B&O belevenis

AMSTELVEEN - Een nieuw en kwalitatief hoogwaardig maatpak op het gebied van digitale Audio & Video en Domotica. Bij Bang & Olufsen Hegeman aan de Amsterdamseweg kunnen ze het iedere klant, groot of klein, moeiteloos aanmeten.

De innovatieve productenrange van Bang & Olufsen in combinatie met aandacht op maat; het is al jaren een beproefd concept bij Hegeman.

De Amstelveense B&O-dealer aan de Amsterdamseweg 418 is dankzij een enorme vakkennis en jarenlange ervaring een groot begrip. Bij het familiebedrijf met rijke historie van meer dan 80 jaar, weten ze dat niemand hetzelfde is en dat behoeften altijd verschillen. Het is daarom dat Hegeman individuele dromen op het gebied van beeld & geluid waar kan maken.

Briljant
Zeker met de nieuwste ontwikkelingen bij B&O. Met het BeoLink Multiroom systeem bijvoorbeeld heeft het merk recent weer een stap gezet waarmee het de concurrentie ver achter zich laat. Technologische topkwaliteit wordt niet alleen briljant  gecombineerd met ongekende designkracht, maar ook met gebruiksvriendelijkheid.

De vriendelijke eigenaar Fred Hegeman toont de fraaie one-touch afstandsbediening, waarmee feitelijk het hele huis systematisch kan worden bediend: ‘Uiteraard kan dit ook met uw tablet of telefoon.’ In de overzichtelijke en zeer ruime showroom bij Hegeman is  heel veel meer te zien - en te beleven. Zoals de speciale Beoplay-wand direct bij binnenkomst, een perfecte luisterruimte, maar ook de gelegenheid voor om vrijblijvend producten te proberen. Je kijkt je ogen uit.

Thuis
‘Een bezoek aan ons moet een belevenis zijn,’ zegt Fred Hegeman. ‘Zowel voor als na een aankoop moeten mensen zich bij ons thuis voelen. Dit kunnen wij waarborgen door onze eigen installatie en technische dienst. Omdat we alles in eigen hand hebben, staan we dichtbij de klant en hebben we voor alles een maatoplossing,’ aldus Hegeman.

Informatie
Bang & Olufsen Hegeman | Amsterdamseweg 418-420 | Telefoon 020 641 40 19 | info-amstelveen@bohegeman.nl | www.hegeman-audio-video.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.