Slagerij Stronkhorst
Advertorial Algemeen

Barbecueproeverij bij met goud bekroonde Slagerij Stronkhorst

Amstelveen - Slagerij Stronkhorst houdt zaterdag 18 mei 2019 een barbecueproeverij voor de winkel aan de Amsterdamseweg. De barbecueworst van Stronkhorst is recent met goud bekroond.

De barbecueproeverij vindt plaats in het kader van de Week van de Slager. Volgens de vakvereniging zijn de smaak en samenstelling van de Stronkhorst BBQ-worst van uitmuntende kwaliteit. 

Stronkhorst heeft zaterdag diverse barbecues voor de deur staan, waaronder Big Green Eggs. Klanten kunnen de met goud bekroonde BBQ-worst uiteraard proeven.

Voor eigenaar Coert Stronkhorst is het een bijzondere week, want ook zijn rundergehakt werd beoordeeld met een 10 op kwaliteit en hygiëne, reden voor een speciale aanbieding. 'De tweede 500 gram voor de helft van de prijs', zegt Coert.

(adv)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.