Coert Stronkorst. [Beeld: Anko Stoffels]

Barbecueworst van Stronkhorst met goud bekroond

AMSTELVEEN - De barbecueworst van Keurslagerij Stronkhorst uit Amstelveen is door een vakkundige jury met goud bekroond. De worst kreeg met 100 punten de hoogst haalbare score.

De barbecueworst van Keurslagerij Stronkhorst werd gekeurd tijdens de landelijke barbecueworstkeuring. De vakjury concludeerde unaniem dat de ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is en heeft dat daarom bekroond met de hoogst haalbare score.

Gegarandeerd

Bij de slagerij is de barbecueworst altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen. De klanten zijn er volgens een persbericht van Keurslagerij Stronkhorst gek op. Daarom besteedt de slagerij veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Ze wordt er gewerkt met de beste grondstoffen en weten de mensen van de slagerij ook precies welke producten er in de worsten moeten worden gestopt. Zo kan de lekkerste smaak altijd gegarandeerd worden.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 21:36

Bostheater vraagt 4 ton subsidie, krijgt nul

Amstelveen - Het Amsterdamse Bostheater krijgt over de periode 2021-2024 geen cent subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK). Tussen 2017 en 2020 kreeg het bostheater nog 265.000 euro van AFK. 

Politiek gisteren 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen gisteren 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen 2 aug. 2020 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.