Wethouder Peter Bot (bbA).

BbA: verkiezingsbijeenkomst voor Indiase gemeenschap

AMSTELVEEN - Burgerbelangen Amstelveen (bbA) houdt zaterdag 10 maart een informatiebijeenkomst over de gemeenteraadsverkiezingen voor de kiesgerechtigde leden van Indiase gemeenschap in Amstelveen.

De bijeenkomst wordt gehouden in het wijkcentrum Westwijk van 18.00 tot 20.00 uur. 

Lijsttrekker Peter Bot

BbA werd onlangs vanuit de Indiase gemeenschap benaderd met de vraag of lijsttrekker en wethouder Peter Bot samen met enkele kandidaat raadsleden de Indiase gemeenschap zou willen informeren over de verkiezingen en in gesprek zou willen gaan over thema’s die voor de Indiase gemeenschap van belang zijn.

Indiase gemeenschap

BbA heeft daarop besloten een speciale bijeenkomst te houden voor de Indiase gemeenschap waarin men o.a. ook het verkiezingsprogramma voor de komende jaren zal toelichten. Aansluitend is er gelegenheid voor discussie en voor vragen aan wethouder Peter Bot. Raadsleden zullen uitgebreid de tijd nemen voor een-op-een gesprekken en individuele vragen. Ten behoeve van de Indiase gemeenschap zullen de gesprekken voornamelijk in het Engels zijn. 

Stemgerechtigd

Inwoners van buiten de Europese gemeenschap, die langer dan 5 jaar in Amstelveen staan ingeschreven, mogen ook deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.