Wijkagent Jan Pieter Koopmans [Beeld: Anko Stoffels]

Bekende Amstelveense wijkagent 'JéPé' in ziekenhuis na fietsongeval

Amstelveen - De bekende Amstelveense wijkagent Jan Pieter Koopmans (ook wel JéPé)  is vanmorgen wegens een fietsongeval opgenomen in het ziekenhuis.

Dat meldt Politie Amsterdam op social media. Koopmans moet geopereerd worden, zo blijkt uit het bericht.

Politiewoordvoering deelt verder geen details over de aard van zijn verwondingen en kan alleen melden dat het een eenzijdig ongeval was en dat het naar omstandigheden goed met hem gaat - en verwacht dat Koopmans er helemaal bovenop komt: 'Wij wensen Jan Pieter heel veel sterkte met herstel', aldus het korps.

Jan Pieter Koopmans is een zeer bekende wijkagent in Keizer Karelpark (en het Oude Dorp): dat komt omdat hij altijd op de fiets zijn rondes doet en daardoor heel zichtbaar is: bovendien heeft hij oog voor iedereen en maakt hij graag een praatje.

De politie vertelt in een bericht op Facebook een mooie anekdote  uit het verleden over Koopmans [Puckie van de Plesmansingel] en wenst hem sterkte met herstel. Ook wensen veel mensen de wijkagent sterkte via het politiebericht op Facebook.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.