Bells Club

Bells Club brengt 80s en 90s terug bij Rhythm of the Night

AMSTELVEEN - De Bells Club in Amstelveen viert op 8 december weer de grootste hits van de 80s, 90s tot en met nu tijdens Rhythm of the Night. Van 21:00 uur tot 04:00 uur kun je dansen op en meezingen met een reeks klassiekers waar je u tegen zegt!

Onder anderen DJs Robert Feelgood, Daniël Argoud, Abel Naftaniel en Jack Orange zullen plaatsnemen achter de draaitafel. Deze DJ's zijn geen onbekenden voor Bells Club en keren dus terug voor Rhythm of the Night. Zij gaan ervoor zorgen dat de legendarische hits uit de jaren '80, '90 en '00 voorbij zullen komen in de originele versie of een remix.

Kaarten
Rhythm of the Night is de ideale gelegenheid voor een schoolreünie, een vroeg kerstfeestje, je verjaardag of natuurlijk gewoon een lekker avondje uit. Kaartjes voor het feest kosten 10 euro en zijn te verkrijgen via het Facebook-evenement of aan de deur.


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.