De oliebollenwagen van Patisserie Prenger

Ben jij van Team oliebol of Team appelbeignet?

Amstelveen - Houd jij van oliebollen of juist van appelbeignets? En met wie zou jij het ideale team vormen om ze op te eten? Laat het weten en maak nog voor de jaarwisseling kans op een gratis zak oliebollen of appelbeignets van Patisserie Prenger.

Update: deze actie is gesloten. De winnaars zijn bekend (klik hier)

AmstelveenZ mag vijf zakken oliebollen en vijf zakken appelbeignets verloten onder lezers. Om er kans op te maken, laat weten met wie jij rond de jaarwisseling graag een oliebollenteam of een appelbeignet team wil vormen, om er gezamenlijk van te genieten.

Je maakt kans door je voorkeur voor 1) oliebollen of 2) appelbeignets aan te geven - en natuurlijk met wie je er van wilt genieten: bijvoorbeeld met een familielid of een goede vriend. Mail je voorkeur naar actie@amstelveenz.nl of via de reactiemodule onder dit artikel op Facebook. AmstelveenZ verloot in totaal vijf zakken gevuld met tien oliebollen en vijf zakken gevuld met vijf appelbeignets van Patisserie Prenger. (Lees hier de actievoorwaarden).

Let op: De tien winnaars worden zaterdag 30 december 2023 voor 12.00 uur bekend gemaakt, dus houd deze website in de gaten om, indien je wint, tijdig je prijs te kunnen innen.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk vandaag 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.