B&O Hegeman

B&O Hegeman presenteert nieuwe producten op speciale avond

AMSTELVEEN - Bang & Olufsen Hegeman aan de Amsterdamseweg viert de 'geboorte' van maar liefst drie gloednieuwe producten. Op 5 oktober worden ze officieel aan het publiek voorgesteld tijdens een presentatieavond.

De drie nieuwe leden van de Bang & Olufsen-familie zijn de BeoVision Eclipse, BeoLab 50 en de BeoSound Shape. De BeoVision Eclipse is een gloednieuwe TV met naar verluidt het beste tv-geluid ter wereld. De BeoLab 50 wordt beschreven als de ultieme luidspreker voor thuis met een unieke muzikale en cinematografische beleving. Ten slotte presenteren ze de BeoSound Shape, een naar eigen smaak te ontwerpen geluidsinstallatie voor aan de muur.

Muisjes
Tijdens de feestelijke presentatieavond van 19:00 tot 21:00 uur zal een spreker van Bang & Olufsen de nieuwe aanwinsten introduceren, terwijl bezoekers kunnen genieten van beschuit met muisjes en andere versnaperingen. Voor de mensen die verhinderd zijn op de presentatieavond, organiseert B&O Hegeman op 7 en 8 oktober inloopdagen.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.