[Bang & Olufsen Hegeman]

B&O Hegeman toont luxe producten in The Harbourclub

AMSTELVEEN Binnenkort is het weer tijd voor het PURO! Lifestyle & Business Event 2018 in The Harbourclub aan de Cruquiusweg in Amsterdam. Het onder meer aan de Amsterdamseweg in Amstelveen gevestigde Bang & Olufsen Hegeman toont zijn producten tijdens deze luxe beurs.

De tweede editie van het evenement PURO! Lifestyle & Business Event 2018 vindt op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 plaats. Naast Bang & Olufsen Hegeman zijn alle exposanten aanbieders van luxe producten op het gebied van wonen, kunst, juwelen, beauty, fashion, auto's, exclusieve wijnen, gastronomie en alles wat er verder op lifestyle gebied te zien en te koop is.

Inschrijven

De locatie The Harbourclub Amsterdam staat tijdens dit event volgens een persbericht van de organisatie garant voor internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Voor Bang & Olufsen Hegeman is de beurs de ideale mogelijkheid om klanten in een ontspannen sfeer te ontmoeten.

Op zaterdag kan je tussen 13.00 en 19.00 uur terecht op de beurs en een dag later is het event van 13.00-18.00 open voor bezoekers. Mensen die aanwezig willen zijn, kunnen zich via deze link inschrijven voor het evenement. 


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.