B&O Hegeman toont luxe producten in The Harbourclub

B&O Hegeman toont luxe producten in The Harbourclub Foto: [Bang & Olufsen Hegeman]

AMSTELVEEN Binnenkort is het weer tijd voor het PURO! Lifestyle & Business Event 2018 in The Harbourclub aan de Cruquiusweg in Amsterdam. Het onder meer aan de Amsterdamseweg in Amstelveen gevestigde Bang & Olufsen Hegeman toont zijn producten tijdens deze luxe beurs.


- Lees verder onder deze advertentie -

De tweede editie van het evenement PURO! Lifestyle & Business Event 2018 vindt op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 plaats. Naast Bang & Olufsen Hegeman zijn alle exposanten aanbieders van luxe producten op het gebied van wonen, kunst, juwelen, beauty, fashion, auto's, exclusieve wijnen, gastronomie en alles wat er verder op lifestyle gebied te zien en te koop is.

Inschrijven

De locatie The Harbourclub Amsterdam staat tijdens dit event volgens een persbericht van de organisatie garant voor internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Voor Bang & Olufsen Hegeman is de beurs de ideale mogelijkheid om klanten in een ontspannen sfeer te ontmoeten.

Op zaterdag kan je tussen 13.00 en 19.00 uur terecht op de beurs en een dag later is het event van 13.00-18.00 open voor bezoekers. Mensen die aanwezig willen zijn, kunnen zich via deze link inschrijven voor het evenement. 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties