[Bang & Olufsen Hegeman]

B&O Hegeman toont luxe producten in The Harbourclub

AMSTELVEEN Binnenkort is het weer tijd voor het PURO! Lifestyle & Business Event 2018 in The Harbourclub aan de Cruquiusweg in Amsterdam. Het onder meer aan de Amsterdamseweg in Amstelveen gevestigde Bang & Olufsen Hegeman toont zijn producten tijdens deze luxe beurs.

De tweede editie van het evenement PURO! Lifestyle & Business Event 2018 vindt op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 plaats. Naast Bang & Olufsen Hegeman zijn alle exposanten aanbieders van luxe producten op het gebied van wonen, kunst, juwelen, beauty, fashion, auto's, exclusieve wijnen, gastronomie en alles wat er verder op lifestyle gebied te zien en te koop is.

Inschrijven

De locatie The Harbourclub Amsterdam staat tijdens dit event volgens een persbericht van de organisatie garant voor internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Voor Bang & Olufsen Hegeman is de beurs de ideale mogelijkheid om klanten in een ontspannen sfeer te ontmoeten.

Op zaterdag kan je tussen 13.00 en 19.00 uur terecht op de beurs en een dag later is het event van 13.00-18.00 open voor bezoekers. Mensen die aanwezig willen zijn, kunnen zich via deze link inschrijven voor het evenement. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.