Davey Photography, Rob Franken
112

Beroving in Waardhuizen: zoekactie naar verdachte

Amstelveen - In de omgeving van Logger in de wijk Waardhuizen heeft vrijdagmiddag een beroving plaatsgevonden. De politie is in samenwerking met Burgernet een zoekactie gestart naar de dader.

Burgernet meldt dat de verdachte een blanke man was van circa 20 jaar. Hij droeg een zwarte pet, zonnebril, zwarte handschoenen, blauwe broek en zwarte schoenen.

Mensen die tips hebben wordt verzocht 112 te bellen. Voor zover bekend was een oudere vrouw slachtoffer van de beroving. De dader rukte met geweld een ketting van de nek van het slachtoffer.


Meer nieuws

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur vandaag 11:13

Vernieuwing 175 meter lange Bamboebrug in Amsterdamse bos

Amstelveen - De bamboebrug in het Amsterdamse bos is vanaf vandaag tot eind september afgesloten: er verrijst een nieuw, gerenoveerd exemplaar. De originele, 175 meter lange brug werd in het jaar 2000 gebouwd als eerste bamboebouwwerk in Nederland en was sneller dan verwacht aan het einde van zijn levensduur gekomen.

Amstelveen van voorheen gisteren 20:08

Amstelveen van voorheen (207)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 207 een foto uit het Amsterdamse bos uit 1967.