Bert Rouwenhorst nieuwe voorzitter CDA Amstelveen

Bert Rouwenhorst nieuwe voorzitter CDA Amstelveen Foto: Bert Rouwenhorst (CDA)

Amstelveen – Bert Rouwenhorst (64) is de nieuwe voorzitter van het CDA Amstelveen. Hij nam het stokje tijdens de recente ledenvergadering over van Luc Jalink.


- Lees verder onder deze advertentie -

Rouwenhorst is sinds drie jaar met groot enthousiasme betrokken bij de plaatselijke afdeling van het CDA. Hij was voorzitter van de programcommissie en lid van de vertrouwenscommissie die gesprekken voerde met kandidaat-raadsleden. En bovendien had hij een groot aandeel in de campagne-activiteiten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Als bestuurslid nam hij het initiatief om een kernteam van actieve Amstelveense CDA-leden op te zetten. Dit team gaat de fractie de komende periode ondersteunen bij allerlei activiteiten in de stad.

Rouwenhorst is werkzaam geweest bij toeleveringsbedrijven voor de bouw, waarbij hij zich heeft ontwikkeld tot een expert op het gebied van duurzaam bouwen en isolatietechnologie. Binnen de afdeling en binnen regionaal verband van het CDA is zijn kennis en ervaring op dit gebied van grote waarde bij komende discussies over duurzaamheid.


Reacties