VTF
112

Bestelbus gaat in vlammen op aan Sportlaan

Amstelveen - Op een parkeerterrein aan de Sportlaan is in de late avond van Tweede Pinksterdag een bestelbus in vlammen opgegaan.

De brandweer kwam ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de bestelbus volledig uitbrandde. De bus stond op het parkeerterrein bij hockeyverenging Myra.

De oorzaak van de brand is nog onbekend; een onderzoek is ingesteld. Omwonenden zouden een harde knal hebben gehoord.

 


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).