Amstelveen Oranje-voorzitter Frank Kuyper (l) overhandigt een cadeau aan scheidend bestuurslid David Serphos (r).

Bestuur Amstelveen Oranje zoekt versterking

Amstelveen - De stichting Amstelveen Oranje is op zoek naar een nieuw bestuurslid.

Het bestuur van zeven  personen is verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse 4 mei-dodenherdenking in het Broersepark, de festiviteiten op 5 mei (Bevrijdingsdag), de Koningsnacht en het faciliteren van de Koningsdag.

Bestuurslid David Serphos nam onlangs na 12 jaar afscheid uit het bestuur. Hij blijft actief als mede-projectleider van het initiatief ‘Nooit Meer Teruggekomen’, waarmee Amstelveen Oranje recht wil doen aan de geschiedenis van de Jodenvervolging, verzet en onderduik tijdens de Tweede Wereldoorlog in Amstelveen (zie ook: www.nooitmeerteruggekomen.nl).

Amstelveen Oranje is vanwege de ontstane vacature op zoek naar een dynamisch bestuurslid, dat bereid is nieuwe ideeën te helpen ontwikkelen en uitvoeren voor deze gewaardeerde activiteiten. Kennis en ervaring op het gebied van publiciteit, woordvoering en sociale media is een belangrijke toegevoegde waarde. Heb je belangstelling, neem dan contact op met voorzitter Frank Kuyper via e-mail: fhk-ao@ziggo.nl. Hij maakt graag tijd om je te ontmoeten.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.