Instagram @politie_amstelveen
112

Bestuurder onder invloed crasht op Keizer Karelplein Amstelveen

Amstelveen - Een automobilist is gisteravond laat gecrasht op het Keizer Karelplein in Amstelveen. Uit een ademtest bleek dat de bestuurder teveel alcohol genuttigd had.

Dat meldt de Amstelveense politie op Instagram. De automobilist reed, komende vanuit Amstelveen Zuid, een lantaarnpaal ondersteboven die dwars over de rijbaan kwam te liggen. De auto (Green Wheels) raakte daarbij beschadigd en moest worden afgesleept door een kraanwagen.

112_insta_polamstelveen_keizer_karelplein_ongeval.jpg
Foto: https://www.instagram.com/politie_amstelveen/

Tegen de bestuurder, die 570 ug/l blies waar 220 ug/l is toegestaan, is proces verbaal opgemaakt. Een calamiteitendienst heeft de lantaarnpaal verwijderd. De rijbaan moest worden schoongeveegd alvorens deze weer kon worden vrijgegeven.

VOLG POLITIE AMSTELVEEN OP INSTAGRAM


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:34

Speciale signeersessie Marianne Timmer bij De Wijnschuur

Amstelveen/Nes/Uithoorn - Olympisch kampioen Marianne Timmer komt op zaterdag 9 december 2023 tussen 15.00 en 17.00 uur naar De Wijnschuur in Nes aan de Amstel om haar nieuwe boek 'De Timmerfabriek' te promoten en te signeren.  

Horeca 6 dec. 2023 15:00

X-MAS Bajes Cocktail Night: reserveer je plekje

Amstelveen - In De Bajes aan de Ouderkerkerlaan 1-2 wordt vrijdagavond 15 december 2023 een X-MAS Bajes Cocktail Night gehouden. Je kan nu je plekje reserveren voor deze gezellige cocktailavond in kerstsferen.