Davey Photography, Davey Baas
112

Bestuurder schiet over rotonde en klapt op geparkeerde bestelbusjes

Amstelveen - De bestuurder van een personenauto is donderdagavond bij de rotonde Groenelaan/Laan van de Helende Meesters in Amstelveen Zuid de macht over het stuur verloren en op een naastgelegen parkeerplaats op twee geparkeerde bestelbusjes geklapt.

De schade aan de auto en de busjes was flink. De getroffen busjes stonden geparkeerd op het terrein van het serviced appartementencomplex Htel dat nabij de rotonde is gelegen.

112-ongeval_rotonde_amstelveen_dpdb_laan_van_de_hele_meesters.jpg

112_rotonde_ongeval_dpdb_amstelveen.jpg

Ook een paal op de rotonde werd uit de grond gereden en het plantsoen moest het eveneens ontgelden.

rotonde ongeval dpdb amstelveen.jpg
Foto's Davey Photography, Davey Baas

De politie was met meerdere eenheden te plaatse en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het zou gaan om een oudere bestuurder van in de 90 jaar, die door onbekende oorzaak uit koers is geraakt.

Toegesneld ambulancepersoneel heeft zich over de oude baas ontfermd. 


Meer nieuws

Politiek gisteren 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.

Politiek gisteren 14:37

Dit zijn de komende vier jaar de wethouders in Amstelveen

Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond vijf wethouders benoemd voor de bestuursperiode 2022-2026: Herbert Raat en Adam Elzakalai (VVD), Floor Gordon en Frank Berkhout (D66) en Marijn van Ballegooijen (PvdA) zitten - als alles goed gaat - de komende vier jaar in het pluche.

Algemeen gisteren 10:36

Amstelveen heeft weer nieuwe kinderburgemeester en kinderraad

Amstelveen - De 10-jarige Lode, leerling van De Triangel, wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Lode werd gekozen uit een groep van 24 kinderen van verschillende basisscholen tijdens de jaarlijkse verkiezing voor kinderburgemeester.