Davey Photography, Pieter Schilt
112

Bewoners zorgcentrum bevangen door hitte; brandweer koelt dak

Aalsmeer - De brandweer heeft dinsdagavond het dak van zorgcentrum 't Kloosterhof in Aalsmeer gekoeld, omdat diverse bewoners onwel waren geworden door de extreme warmte.

Naast de brandweer kwam ook de ambulancedienst ter plaatse om assistentie te verlenen.

Het is dinsdagavond bijzonder warm en van afkoeling na een benauwde dag was nauwelijks sprake.  Het zorgcentrum is gelegen aan de Clematisstraat in Aalsmeer. Ook heeft de brandweer, met veel materieel ter plaatse, diverse ventilatoren aangezet om te koelen.

Foto: Davey Photography, Pieter Schilt


Meer nieuws

112 gisteren 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.

Gezondheid & welzijn gisteren 09:08

‘Hopen dat veel Amstelveners stoppen met roken’

Amstelveen - Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) hoopt dat dit jaar veel Amstelveners meedoen met de nationale Stoptober-actie en daarmee een steun in de rug krijgen om te stoppen met roken.

Algemeen 24 sep. 2020 16:00

Nieuwe kinderburgemeester Elina aan de slag

Amstelveen - Met het omhangen van de keten en het uitspreken van de eed is Elina gisterenavond geïnstalleerd als vijfde kinderburgemeester van Amstelveen. 

Corona Amstelveen 24 sep. 2020 13:58

Positieve coronatesten: Amstelveen grootste stijger in regio

Amstelveen - Van alle gemeenten in de regio Amsterdam-Amstelland was in Amstelveen afgelopen week veruit de grootste relatieve stijging van positieve GGD-coronatesten waar te nemen. 140 Amstelveners testten in week 38 positief, terwijl 1101 Amstelveners werden getest.