Groen dak

Bezoek verschillende workshops tijdens de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op 7 oktober

Amstelveen - Tijdens de Doe-het-duurzaam markt op zaterdag 7 oktober 2023 in het Noorddamcentrum zijn er diverse marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende presentaties en workshops gegeven.

 

Bezoek bijvoorbeeld tussen 11:00 en 11:45 uur de presentatie van Enne-Pieter Wakelkamp over financierings- en subsidiemogelijkheden.

Geld speelt een belangrijke rol bij verduurzaming. Want hoe kunnen gewenste maatregelen worden gefinancierd? Er zijn veel subsidiemogelijkheden, maar die zijn niet altijd bij iedereen bekend. Het is ook best ingewikkeld om door de bomen het bos nog te zien. Tijdens deze presentatie krijgen bezoekers informatie over de verschillende subsidies en hoe deze kunnen worden gecombineerd.

Solar Sedum

Of ga van 12:30 tot 13:00 uuur naar de  Solar Sedum-stand  om meer te weten te komen over het combineren van zonnepanelen en een groen dak. Een groen dak kan namelijk met zonnepanelen worden gecombineerd. Sterker nog, als u uw dakbedekking wilt verduurzamen moet u meestal kiezen tussen een groen dak of zonnepanelen. Solar Sedum vertelt u alles over een sedumdakmèt zonnepanelen en er is ruimte voor vragen.

Kijk voor het volledige programma op amstelveen.nl/duurzaam-markt

Doe het duurzaam markt flyer amstelveen.jpg
Dit betreft een parnerbijdrage in samenwerking met Amstelveen maakt het.
logo_amstelveen_maakt_het.png


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:34

Speciale signeersessie Marianne Timmer bij De Wijnschuur

Amstelveen/Nes/Uithoorn - Olympisch kampioen Marianne Timmer komt op zaterdag 9 december 2023 tussen 15.00 en 17.00 uur naar De Wijnschuur in Nes aan de Amstel om haar nieuwe boek 'De Timmerfabriek' te promoten en te signeren.  

Horeca 6 dec. 2023 15:00

X-MAS Bajes Cocktail Night: reserveer je plekje

Amstelveen - In De Bajes aan de Ouderkerkerlaan 1-2 wordt vrijdagavond 15 december 2023 een X-MAS Bajes Cocktail Night gehouden. Je kan nu je plekje reserveren voor deze gezellige cocktailavond in kerstsferen.