Bianca Combee

Bianca Combee Housing Service zoekt goed doel voor schenking duizend euro

Amstelveen - Bianca Combee Housing Service gaat een bedrag van duizend euro schenken en vraagt mensen om met suggesties te komen welke persoon of instantie dat fraaie bedrag zou moeten krijgen.

‘Iedereen is welkom om te reageren om onze medewerkers te overtuigen waarom een bepaalde instantie of persoon in aanmerking zou moeten komen voor de schenking,’ zegt Bianca.

Suggesties kunnen tot uiterlijk 14 januari 2022 worden gestuurd naar het e-mailadres info@biancacombee.nl o.v.v. ‘Schenking’. De meest originele inzending wordt ook nog beloond met een leuke prijs.  Met de schenkingsactie willen Bianca Combee en haar medewerkers iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen in het Amstelveense makelaarskantoor.

AmstelveenZ zal later bekend maken aan welke persoon of instantie de duizend euro zal worden geschonken. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:19

'Fakkel- en lichtjestocht door Amstelveen trekt 40 belangstellenden'

Amstelveen - Gisterenavond werd in Amstelveen voor de tweede keer een fakkel- en lichtjestocht gehouden door tegenstanders van het coronabeleid. Zo'n veertig deelnemers van de tocht wandelden volgens de initiatiefnemers door het centrum van Amstelveen 'ten behoeve van de vrijheid en verbinding van mensen die zich niet (langer) kunnen vinden in de in hun ogen buitenproportionele coronamaatregelen'.