Bianca Combee

Bianca Combee Housing Service zoekt goed doel voor schenking duizend euro

Amstelveen - Bianca Combee Housing Service gaat een bedrag van duizend euro schenken en vraagt mensen om met suggesties te komen welke persoon of instantie dat fraaie bedrag zou moeten krijgen.

‘Iedereen is welkom om te reageren om onze medewerkers te overtuigen waarom een bepaalde instantie of persoon in aanmerking zou moeten komen voor de schenking,’ zegt Bianca.

Suggesties kunnen tot uiterlijk 14 januari 2022 worden gestuurd naar het e-mailadres info@biancacombee.nl o.v.v. ‘Schenking’. De meest originele inzending wordt ook nog beloond met een leuke prijs.  Met de schenkingsactie willen Bianca Combee en haar medewerkers iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen in het Amstelveense makelaarskantoor.

AmstelveenZ zal later bekend maken aan welke persoon of instantie de duizend euro zal worden geschonken. 


Meer nieuws

112 gisteren 07:34

Vergeefse zoektocht naar fietsende 'naakte' man

Amstelveen - De politie heeft maandagavond tevergeefs gezocht naar een man die in slechts een t-shirt rondfietste in de omgeving van de Nieuwe Kalfjeslaan nabij het Amsterdamse bos in Amstelveen.

Verkeer & Vervoer 4 jul. 2022 18:24

‘Mate van overlast op rivier De Amstel bij Amstelveen onacceptabel’

Amstelveen – De burgemeester van Amstelveen, Tjapko Poppens, stelt dat de mate waarin pleziervaart momenteel overlast veroorzaakt op rivier de Amstel bij Amstelveen onnaceptabel is. De gemeente heeft de overlast tot prioriteit verklaard en gaat in samenwerking met handhaving en politie veelvuldig optreden.