Biefstuk! Massaal in de wachtrij voor Loetje 'Drive In'

Amstelveen - Talloze biefstukliefhebbers zorgen zondagavond, net als gisterenavond, voor grote drukte en filevorming in de omgeving van restaurant Loetje aan de Amstelzijde in Amstelveen, dat deze dagen als pilot een speciale Loetje Drive In heeft geopend. 

Het bericht dat het befaamde biefstukrestaurant een Drive In in het leven had geroepen, zorgde al voor duizenden reacties op de social media-kanalen van Loetje: veel mensen komen ook daadwerkelijk op de Drive In af.

De drukte was gisteren zelfs zo groot dat de gemeente melding had gekregen over een grote rij auto's en werd opgeroepen voor controle, zo meldde de politie Amstelveen al op Instagram: 'Bleek afhalen van maaltijden te zijn'.

Ook zondagavond rond 6 uur was het al een drukte van belang en stonden de toegangswegen naar Loetje bomvol wachtende biefstukliefhebbers.

loetje2.jpg

De wachtrij begon zondagavond rond zessen al bij de Oranjebaan.

loetje3.jpg

De toegangsweg naar de Loetje Drive In staat vol.

De Drive In (aanvankelijk een pilot tussen 27 en 29 maart) is alleen geopend voor automobilisten en niet voor brommers, fietser en voetgangers. Loetje meldde om kwart over 7  zondagavond via Facebook dat ze wegens groot succes volledig uitverkocht waren en morgen weer terugkomen om elke dag biefstuk aan te bieden via de drive in.


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie gisteren 10:47

Druk op Amstelveense noodopvang neemt toe; scholen bereiden zich voor op Britse variant

Amstelveen - Hoewel op dit moment de situatie nog houdbaar is op scholen en bij opvangorganisaties in Amstelveen, meldt de gemeente dat de druk op de noodpvang toeneemt, groepen vol dreigen te raken en het lastiger wordt om de noodopvang te bemensen. Daarbij bereiden scholen zich voor op de Britse corona-variant.