Biefstuk! Massaal in de wachtrij voor Loetje 'Drive In'

Amstelveen - Talloze biefstukliefhebbers zorgen zondagavond, net als gisterenavond, voor grote drukte en filevorming in de omgeving van restaurant Loetje aan de Amstelzijde in Amstelveen, dat deze dagen als pilot een speciale Loetje Drive In heeft geopend. 

Het bericht dat het befaamde biefstukrestaurant een Drive In in het leven had geroepen, zorgde al voor duizenden reacties op de social media-kanalen van Loetje: veel mensen komen ook daadwerkelijk op de Drive In af.

De drukte was gisteren zelfs zo groot dat de gemeente melding had gekregen over een grote rij auto's en werd opgeroepen voor controle, zo meldde de politie Amstelveen al op Instagram: 'Bleek afhalen van maaltijden te zijn'.

Ook zondagavond rond 6 uur was het al een drukte van belang en stonden de toegangswegen naar Loetje bomvol wachtende biefstukliefhebbers.

loetje2.jpg

De wachtrij begon zondagavond rond zessen al bij de Oranjebaan.

loetje3.jpg

De toegangsweg naar de Loetje Drive In staat vol.

De Drive In (aanvankelijk een pilot tussen 27 en 29 maart) is alleen geopend voor automobilisten en niet voor brommers, fietser en voetgangers. Loetje meldde om kwart over 7  zondagavond via Facebook dat ze wegens groot succes volledig uitverkocht waren en morgen weer terugkomen om elke dag biefstuk aan te bieden via de drive in.


Meer nieuws

Horeca gisteren 17:58

'Terrasje pakken'; Amstelveen geniet

Amstelveen - De heropening van de Amstelveense horeca-terrassen is vanmiddag uitstekend verlopen: vrijwel iedereen hield zich keurig aan de regels en veel mensen genoten ervan om weer een terrasje te kunnen pakken.

Algemeen gisteren 08:24

Man dumpt afval naast container en scheldt BOA's de huid vol

Amstelveen - Een inwoner die op Eerste Pinksterdag werd getraceerd nadat hij afval naast een ondergrondse container had gezet, heeft handhavers de huid volgescholden. Wethouder Herbert Raat (Handhaving, VVD) overweegt vervolgstappen tegen de agressieve bewoner.

Amstelveen van voorheen 31 mei 2020 21:00

Amstelveen van voorheen (197)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 197 een oude foto van de vroegere Middeldorpstraat (destijds Middendorpstraat), waarvan de huizen binnenkort gesloopt gaan worden voor de verbreding van de A9.

Algemeen 31 mei 2020 20:03

Fraaie legpuzzel Urbanuskerk uitgedeeld aan duizend ouderen

Amstelveen - Speciaal voor ouderen verstrekken de ouderenverenigingen KBO Bovenkerk-Aalsmeer en KBO Amstelveen/Ouderkerk (samen met het Bewonersplatform Bovenkerk) de komende periode duizend legpuzzels met een afbeelding van de Urbanuskerk. 

Algemeen 31 mei 2020 17:58

Handhaving Amstelveen op scherp: 'Morgen wordt een spannende dag'

Amstelveen - De gemeentelijke dienst Handhaving kijkt met gezonde spanning uit naar morgen (1 juni) als ook in Amstelveen de horeca weer open mag. De handhavers staan op scherp en houden morgen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.