Coert Stronkhorst van Slagerij Stronkhorst

Big Green Egg-workshop van Slagerij Stronkhorst

AMSTELVEEN – Wil je eens iets anders dan hamburgers en worstjes? Haal meer uit je barbecue en leer tijdens de ‘Big Green Egg-workshop’ de basistechnieken van barbecueën. De barbecue-specialisten van Slagerij Stronkhorst helpen je tijdens de workshop de lekkerste barbecuegerechten maken met verse producten.

Workshop
Tijdens de workshop gaan deelnemers actief aan de slag met een compleet menu (vis, vlees, groente en nagerechten), waarvan alle bereidingen op een Big Green Egg worden gedaan. Daarna worden de gerechten samen genuttigd met een goed glas wijn.

Informatie
De avond begint om 19:30 en eindigt rond 21:30 uur. Kosten zijn all-in €49,95 per persoon en er wordt enkel gewerkt met dagverse producten. Lijkt het je leuk om deel te nemen tijdens een van de workshops van Stronkhorst? Schrijf je via deze link in voor een van de workshop-dagen. En je kunt deze zomer heerlijke barbecuegerechten serveren.

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.