Joey Willemse, Elite Bodies
Advertorial Sport

'Bij Elite Bodies staat de persoon achter de doelstellingen centraal'

Aalsmeer - Al negen jaar is Elite Bodies een begrip in Aalsmeer. Mensen uit de regio, maar ook mensen uit Utrecht en Rotterdam weten de weg te vinden naar deze private gym. Na een flinke verbouwing is de health studio uitge-breid met ontvangstruimte, een keuken waar de mogelijkheid is om na het sporten te genieten van een kop koffie of een eiwitshake en kwalitatief hoge trainingsapparaten. Joey Willemse is het gezicht achter Elite Bodies en vertelt trots over de stappen die hij de afgelopen jaren heeft gezet.

‘Als we Elite Bodies vergelijken met negen jaar terug, is dat een wereld van verschil’, zegt Joey. ‘Wat begon als kleine ruimte met een paar dumbells op de grond is uitgegroeid tot volwaardige health studio. Het was een flinke investering maar dat ik dit allemaal tijdens de jaren met Corona kon realiseren, is wel iets om trots op te zijn.’ De eerste klant negen jaar geleden, traint nog steeds met veel plezier bij Elite Bodies. ‘Inmiddels komen zijn vrouw en dochter ook, dat is toch bijzonder? We blijven ook kleinschalig met genoeg privacy, want er is nooit meer dan één trainer per verdieping training aan het geven. Je hebt met niemand anders te maken dan met jezelf.'

Voor Joey staat de persoon achter de doelstellingen centraal: ‘We proberen in de trainingen veel af te wisselen en het persoonlijk te maken. Natuurlijk hebben we een basistraining met een squat-, deadlift- en bankdrukvariant, maar daarbinnen is veel mogelijk. Ook in de andere oefeningen proberen we variatie te zoeken om de trainingen keer op keer verrassend te houden. Het is toch saai om zes weken lang dezelfde oefeningen te doen? Op deze manier is het niet alleen leuker voor de sporters, maar ook voor ons als trainers.’ Naast Joey werken er inmiddels drie andere trainers bij Elite Bodies. Allemaal zijn ze gediplomeerd en hebben ze veel ervaring.

Naast de 1-op-1 training, waarbij je altijd iemand kosteloos mag meenemen om samen te trainen, kun je bij Elite Bodies ook terecht voor small group trainingen met maximaal vier mensen. Joey legt uit: ‘Ook dan werken we niet met een vast schema dat elke week vaststaat. Iedereen heeft andere wensen en andere krachten. Geen probleem, dat maken we passend. Er is aandacht en begeleiding voor iedereen. Daarom is het maximale aantal vier, om de persoonlijke benadering te bewaken. Dat is onze kracht.’

‘We gaan voor een duurzaam resultaat. We zijn er niet alleen om je af te beulen, maar het moet leuk en vol te houden zijn’, vertelt Joey. ‘Je moet hier niet met angsten binnenkomen. We zorgen dat we effectief én leuk trainen. Als jij een hekel hebt aan een bepaalde oefening, zijn er nog genoeg alternatieven waarmee je een soortgelijk resultaat behaalt. Zo proberen we elke persoon ook echt te zien. Met doorzetten, motivatie zoeken en mooie doelstellingen kom je heel ver. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij.'

Elite Bodies
Aalsmeerderweg 283-26
1432 CN Aalsmeer
info@elitebodies.nl
elitebodies.nl 

elitebodies.jpeg


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.