Joey Willemse, Elite Bodies
Advertorial Sport

'Bij Elite Bodies staat de persoon achter de doelstellingen centraal'

Aalsmeer - Al negen jaar is Elite Bodies een begrip in Aalsmeer. Mensen uit de regio, maar ook mensen uit Utrecht en Rotterdam weten de weg te vinden naar deze private gym. Na een flinke verbouwing is de health studio uitge-breid met ontvangstruimte, een keuken waar de mogelijkheid is om na het sporten te genieten van een kop koffie of een eiwitshake en kwalitatief hoge trainingsapparaten. Joey Willemse is het gezicht achter Elite Bodies en vertelt trots over de stappen die hij de afgelopen jaren heeft gezet.

‘Als we Elite Bodies vergelijken met negen jaar terug, is dat een wereld van verschil’, zegt Joey. ‘Wat begon als kleine ruimte met een paar dumbells op de grond is uitgegroeid tot volwaardige health studio. Het was een flinke investering maar dat ik dit allemaal tijdens de jaren met Corona kon realiseren, is wel iets om trots op te zijn.’ De eerste klant negen jaar geleden, traint nog steeds met veel plezier bij Elite Bodies. ‘Inmiddels komen zijn vrouw en dochter ook, dat is toch bijzonder? We blijven ook kleinschalig met genoeg privacy, want er is nooit meer dan één trainer per verdieping training aan het geven. Je hebt met niemand anders te maken dan met jezelf.'

Voor Joey staat de persoon achter de doelstellingen centraal: ‘We proberen in de trainingen veel af te wisselen en het persoonlijk te maken. Natuurlijk hebben we een basistraining met een squat-, deadlift- en bankdrukvariant, maar daarbinnen is veel mogelijk. Ook in de andere oefeningen proberen we variatie te zoeken om de trainingen keer op keer verrassend te houden. Het is toch saai om zes weken lang dezelfde oefeningen te doen? Op deze manier is het niet alleen leuker voor de sporters, maar ook voor ons als trainers.’ Naast Joey werken er inmiddels drie andere trainers bij Elite Bodies. Allemaal zijn ze gediplomeerd en hebben ze veel ervaring.

Naast de 1-op-1 training, waarbij je altijd iemand kosteloos mag meenemen om samen te trainen, kun je bij Elite Bodies ook terecht voor small group trainingen met maximaal vier mensen. Joey legt uit: ‘Ook dan werken we niet met een vast schema dat elke week vaststaat. Iedereen heeft andere wensen en andere krachten. Geen probleem, dat maken we passend. Er is aandacht en begeleiding voor iedereen. Daarom is het maximale aantal vier, om de persoonlijke benadering te bewaken. Dat is onze kracht.’

‘We gaan voor een duurzaam resultaat. We zijn er niet alleen om je af te beulen, maar het moet leuk en vol te houden zijn’, vertelt Joey. ‘Je moet hier niet met angsten binnenkomen. We zorgen dat we effectief én leuk trainen. Als jij een hekel hebt aan een bepaalde oefening, zijn er nog genoeg alternatieven waarmee je een soortgelijk resultaat behaalt. Zo proberen we elke persoon ook echt te zien. Met doorzetten, motivatie zoeken en mooie doelstellingen kom je heel ver. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij.'

Elite Bodies
Aalsmeerderweg 283-26
1432 CN Aalsmeer
info@elitebodies.nl
elitebodies.nl 

elitebodies.jpeg


Meer nieuws

112 vandaag 19:34

Scooter en fiets in botsing op fietspad Bovenkerkerweg

Amstelveen - De bestuurders van een scooter en een fiets zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad van de Bovenkerkerweg ter hoogte van de Burgemeester Wiegelweg (Westwijk).

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.