Bijeenkomsten voor werkzoekenden

Amstelveen - In samenwerking met de Bibliotheek Amstelland organiseert de Broekriem op woensdag 4 september van 10.30 tot 12.30 uur een bijeenkomst voor werkzoekenden in de bibliotheek aan het Stadsplein. 

Tijdens elke bijeenkomst staat een onderwerp centraal waarmee. Daarnaast geven de bijeenkomsten de deelnemers de kans om het netwerk flink uit te breiden en om de ervaringen van anderen te bespreken. 

Op de website van de Bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl is te zien zien welk onderwerp er centraal staat. Op woensdag 4 september wordt de CV onder de loep genomen. Tijdens deze inspirerende netwerkbijeenkomst gaan de bezoekers met elkaar aan de slag om de cv te verbeteren. Er wordt geleerd om kernkwaliteiten te benoemen, zodat de scherper gemaakt kan worden. Ook wordt geleerd de cvlogisch op te bouwen en de lay-out aantrekkelijker te maken.

Deelname is gratis en aanmelden kan via e-mailadres info@debibliotheekamstelland.nl of telefonisch op 020-6414126.

 

 


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.